Jebao sam kćerko rodjake Goge

Milica je 15-godišnja ćerka moje rodjake Goge, razvedene 35-godišnje crnke, koju sam neočekivano potucao nakon njenog razvoda .
Sve je počelo slučajno, nakon jednog izlaska na piće. Pozvala me da izadjemo da se izjada, a moja žena je i onako otišla na vikend, kao kod svojih,ali sam ja bio siguran da je otišla sa nekim jebačem, ali me za to baš boleo kurac. Nije bio prvi put, a i meni je to odgovaralo.
Ali to je i onako za neku drugu priču…
Ja sam bio njen omiljeni rodjak, 10 godina stariji, kome se redovno poveravala.
Bio sam oženjen, a Goga bi mi povremeno “namestila” neku drugaricu.
Dovezao sam Gogu kući, svratio s njom do stana. Milica je bila za vikend kod oca, a ja i ona smo popili još par votki u stanu, čavrljajući .
 
Žalila mi se na sve, na bivšeg muža, život, neke svoje jebače, koji su je samo iskoristili, u prevodu – samo izjebali i ostavili. Nije joj bilo jasno, da je ona kao raspuštenica osudjena na takve stvari. Ja sam je , kao podržavao, a u sebi sam mislio, kako bih je i ja vrlo rado
izjebao, bez obzira što mi je rodjaka.
Jebi ga, bila je sva njonjava, ženstvena kuja, crnka, koja je pričala trista na sat, a svaki njen pokret u meni je raspaljivao prljavu, perverznu maštu…
Dok je ona folozofirala, ja sam merkao njeno dobro očuvano telo, a posebno puna usta, maštajući, kako bi bilo dobro da ih sklopi oko moga kurca.
Votka je činila svoje, a mi smo se “gadjali” dvosmislenim izjavama, na granici otvorenog udvaranja… i sve tako, dok ona nije odvalila, da je baš šteta što smo rodbina.
“Meni ne smeta…”, rekao sam i samo je privukao k sebi, pokušavajući je poljubiti u usta.
Ona se neuvrljivo otimala, i okretala glavu s stranu, dopuštajući mi da je ljubim po vratu , uhu i obrazima, a njen otpor je bio sve slabiji, a dahtanje sve jače i jače…
A onda me iznenada žestoko zažvalila, gurajući mi svoj slatki jezik u usta, koji sam ja sisao, ljubeći se sa njom kao opčinjen.
“Ne bi ovo trebali raditi…”, pravdala se moja rodjaka, ne mičući moju ruku, koju sam, bezobrazno zavukao u njene helenke, tražeći put do pičkice.
Sama pomisao da ću jebati svoju rodjaku, budila je u meni životinjsku strast, jer ipak je to tabu, zabranjeno voće, a kurac je hteo da mi eksplodira. NIsam hteo nežnost, ljubav,samo sirovi seks i što pre da rodjakicu nateknem na kurac. Jedino sam se plašio da se ne predomisli. Možda sam zbog toga preterano žurio.
Uvukao sam ruku u gaćice i tamo naleteo na pravu poplavu iz njene zevnute pice, a ona je samo uzdahnula i počela stenjati kad kad je osetila prst u slinavoj pički.
Uhvatila me preko pantalona za dignuti kurac tvrd ko kamen…sad sam bio siguran da ću je jebati.
“Skidaj se…!, rekao sam skoro naredjivački. Bez okolišanja se počela skidati i za deset sekundi smo ostali polugoli. Gurnuo sam je na rasklopljeni kauč i legao po njoj, trgajući njene crne mokre gaćice. Nije se nimalo branila, samo me divljači ljubila, dopuštajući sve što poželim.
Ostala je gola, poluzatvorenih očiju, ukrućenih bradavica i natekle pičke…
Nisam znao kud bi pre.Ljubio sam i sisao njene sise, jednu pa drugu, lizao ih i davio se njima. Nisu bile velike, ali meni su tad bile najsladje na svetu.Goga se uvijala stenjala i ponovo me hvatala za kurac.
Hteo sam iz bliza da vidim njenu pičkicu, pokrivenu urednim crnim dlačicama…Spuštao sam se sve niže, ližući njen pupak, stomak, butine…
Iznenadio sam se kad je počela gurati moju glavu prema njenoj uspaljenoj pički.Uzeo sam njenu
vrelu pičku u usta i gurno jezik u nju.
Goga se izdizala,stenjla, vriskala, gurala mi pičku u usta, a ja sam samo lizao, lizao, ljubio i jezikom prodirao u nju, što sam dublje mogao. Počela je vrištati i tresti se. Nisam hteo da tako svrši .
Zbacio sam sve sa sebe, raširio joj noge. Kurcem sam razmicao njene usmine, osećajući vrelinu pičke po glaviću, a onda sam joj dva-tri puta povlačio tvrdu kurčinu po njenoj već otvorenoj pici. Sama se počela nabijati na kurac, mazno zastenjala:
“Jebiii mee, molim teee…”
Zakokao sam joj kurac jednim potezom – do jaja. Vrisnula je, i još se jače nabila na tvrdu kurčinu, koja je napokon rovarila po vreloj pičketini moje perverzne rodjake.
Tucao sam je žestoko…nabijao se u nju i navlačio je divljački na kurac, bez pardona, a ona je samo stenjala, dahtala i vrskala svaki put kad je do kraja navučem na kurac.
Skolpila je noge oko moga struka i besramno se nabijala na kurac svog rodjaka ….
Zavrištala je počela svršavati, dernjajući se kao luda:
“Svršićuuuuuuuuuuuuuuu, zabij mi kurčinuuuuuuuuuuuuuuu…!
Osetio sam kako joj pičkica steže moj kurac, a ona se izdiže još jače i nabija na njega.
Zamutilo mi se u glavi, a kurac sam zabio svom snagom u svoju Gogu, kurvu, rodjaku…nije mi padalo na pamet da ga vadim, jebalo mi se hoće li ostati trudna…
Drao sam se i rikao kao stoka,špricajući mlazeve sperme u pičku svoje rodjake, držeći je za struk, da mi se kurva ne bi slučajno skinula sa kurca.
Ona je samo stenjala, primala spermu u uspaljenu pičku, svesna da je punim…nije se bunila.
Ja sam se divljači zabijao u njenu pičku, koja je željno primala moju kurčinu.
Klonula je i zagrlila me. Pičkica je i dalje stezala i pulsirala oko mog kurca. Ćutali smo i teško disali, a onda se ponovo počeli ljubiti.
“Kako si me izjebao, stoko bezobrazna.”, zadovoljno je rekla moja rodjakica.
Nisam hteo da je povredim, a u sebi sam pomislio: što si tražila to si i dobila droljo jedna.
Samo sam joj se nasmešio, još je malo mazio i izvadio svoj umazani kurac iz njene izjebane pičke…
Zaspali smo …
Probudilo nas je zvono na vratima…panika…čuo se ključ u bravi, a onda: “zemljo otvori se…
Na vratima sobe pojavila se njena ćerka Milica,gledala nas je otvrenih usta. Ja, kao, njihov rodjak i njena poštena mamica, zajedno u krevetu – sve je bilo jasno. Zalupila je vrata, izašla iz sobe, a onda iz stana.
U momentu smo bili budni. Šta sad, najebali smo ako mala počne da histeriše ili još gore,
ispriča bilo kome.
Goga je paničarila, ne znajući šta da radi, pozvala je na telefon nekoliko puta, a mala je samo odbijala pozive.
I ja sam, priznajem, bio zabrinut – najviše da mala u besu, ne ispriča rodbini i da se ne sazna za ovo, ali kako to rešimo, ni sam nisam imao ideju.
Na kraju se mala javila na telefon, psujući majku, nazivajući je kurvom, kravom, droljom,ološem…pršatalo od uvreda iz slušalice, a Goga je samo zamuckivala, ne znajući šta da kaže.
Uzeo sam telefon iz Gogine ruke, jer me bezobrazluk te balavice potpuno izveo iz takta.
Nimalo prijatnim tonom, rekao sam joj da prestane da vredja majku, jer ću joj “izvuću uši ko magarcu”, a mala je još besnije počela da sikće:
“Ma možeš da mi ližeš pičku perverznjaku matori…da možda nećeš i mene da jebeš, majmune
jedan…debilu odvratni…,puši kurac kretenu!”, nizala je mala u jednom dahu, bes se osećao u svakoj izgovorenoj uvredi. Spustila je slušalicu.
E, tome se nisam nadao, jer smo do tada ja mala Milica bili u super odnosima. Ja sam joj redovno kupovao čokolade, sitnice,a ona me baš obožavala.
Priznajem, nisam imao rešenje za ovo sranje.
Goga je kukala, ne znajući šta da radi, a ja sam otišao kući, zabrinut da mala ne napravi neku glupost.Bio sam iznenadjen njenim psovkama, jer je ona izgledala tako naivno i slatko.
Goga me zvala sto puta, očajavala, molila da nešto uradim, a ja sam obećavao da će sve biti u redu – lažući i sebe i nju.
Najviše se plašila da će mala da ispriča njenom bivšem mužu, a onda bi tek nastao haos.
Odlučio sam da idem na sve ili ništa.
Pozvao sam Milicu.Telefon je dugo zvonio,mislio sam neće se javiti. Javila se i kratko rekla: “Da? Šta hoćeš – reci!”
Pokušao sam da smirim situaciju, rekao sam da mogu sve da joj objasnim, da sam spreman da učinim sve za nju.Mala je “spustila loptu”, još se malo durila, ali je rekla da neće više da bude s majkom i da ide kod oca. Nagovarao sam je da to ne čini, da porazgovaramo.Koristio sam svoju moć ubedjivanja i njenu naklonost prema meni, sve joj povladjivao…
Na kraju je pristala da se nadjemo za dva sata, blizu stana njenog oca.Javio sam Gogi da ne brine…Ja sam se skockao maksimalno.
Čekala me na Banjici, kod Sportskog centra.Odmah sam primetio da je ljuta, a posebno me iznedadilo, kako se klinka obukla. Nikad je takvu nisam video.
Inače, ona je slatka , crne kose, na mamu, nevidjeno lepog i slatkog lica, a sa svojih 15
godina, delovala je i odraslo i naivno.
Prvi put sam je video u šorcu, golog stomaka, u tesnoj majici. Izgledala je drugačije, nego ikad.Šta li je mala smislila, pitao sam se…
Ušla je u auto, besno me pogledala. Nisam znao, kud bi s njom, niti kako da počnem razgovor.
Nije ni trebalo, počela je ona:
“Vidi, znam da si jebao mamu, nemoj ništa da sereš i tu da mi prodaješ fore…”, odvali mala
Milica, za koju sam ja do tada mislio da je još klinka, koja ne zna ništa.
Ja sm naravno, sve priznao,pravdao se da smo bili pijani, omaklo nam se… i tako…, povladjivao sam maloj popišulji i nervirao se u sebi zbog toga.
Odveo sam je na ručak. Tu se malo opustila. Iznenadio sam se kad je naručila, vino, ali nisam ništa smeo da kažem,jebi ga,mala me imala u šaci.
Nakon nekoliko čaša, sve je bilo drugačije. Milica je počela d se kikoće, da me zajebava, kako smo izgledal glupo kad nas je uhvatila, da ona zna da joj se mama “jebe okolo”, da ja
i nisam toliko kriv. Nazdravila mi je i šeretski namignula,iskapila čašu do dna.
Video sam da se napila ko guska, jer je i mene hvatalo,a po glavi su mi se počele vrzmati razne stvari.
Pratio sam je pogledom dok je išla do toaleta,već sam je gledao drugim očima.Imala je tvrdu,
podignutu guzu, vitke noge, uzak struk, sise oko trojke…prava mala fufica. Baš me zanimalo jeli već jebana.
Kad se vratila iz toaleta, na moje zaprepaštenje, zapalila je cigaretu i još mene ponudila.
Nisam hteo ništa da pitam. Iskapio sam dve čaše za redom, a onda se setio kako se jutros drala u slušalicu, kako mogu da joj ližem pičku …
Krenuli smo nazad, pitao sam gde će da je vozim, kod Goge ili oca, a ona je odogovorila da ne
može ovako pijana nigde.
“..Pa ,gde onda?, pitao sam.
“Paa, možemo kod tebe, dok me ne popusti malo.”, umilno mi se obratila mala Milica, moja
mala slatka klinkica-rodjakica, a meni se kita počela dizati. Želeo sam da okusim, da probam,
ovu bezobraznu klinku.
Dok je išla ispred mene, namerno je mešala dupetom, znao sam kako bi ovo moglo završiti.
Ušli smo u stan, bio sam uzbudjen kao nikad, alkohol je učinio svoje i kod mene i kod nje.
Bojao sam se da se ne otrezni i predomisli.
Doneo sam još vina i počeli smo neobaveznu priču, kao da se jutros nije ništa desilo. Sedela je ispred mene,u fotelji, raširenih nogu, šteta što je bila u šorcu. Ja sam bez blama, gledao pravo u njenu pičku, a onda su nam se pogledi sreli. Samo se nasmešila, izvadila iz torbice džonit i zapalila. Povukla je par dimova i mene ponudila. Odmahnuo sam i pitao, od kada puši travu, jeli normalna.
“Ne seri i ne morališi, moronu jedan matori…pijem, pušim, duvam travu, šta hoćeš ti?
Da nećeš možda da me kažeš mami? E, da i tucam se od 14-te….jesi li sad zadovoljan?
Da ne bi i ti da me tucaš, a ? Vi matorci volite piletinu?Ili ti smeta što smo rodbina,a?”
Poludeo sam u trenu. Podigao sam se, za mene je ona sad bila obična mala droljica.
Došao sam ispred nje i raskopčao hlače i izvadio već dignuti kurac. Uhvatio sam malu Milicu za kosu i gurnuo joj kurac u lice. Nije se bunila.
Otvorila je usta i bez pardona počela da mi puši kurac, kao prava prostitutka.Uživao sam
gledajući kako mala fufa liže moj glavić, kako se spušta jezikom do jaja…Setio sam se izreke “da se današnje klinke satiru od kurca” i bilo mi je drago zbog toga.
Kurac je poskakivao u njenim sočnim ustima, a ja sam je držao sa kosu i navlačio kao kurvu.
Hteo sam da je jebem. Izvukao sam kitu iz njenih usta, uzeo je u naručje,odneo u sobu i bacio na krevet. Kidao sam odeću sa nje i sa sebe, naizmenično. Strgao sam joj šorc i potrgao gaćice,jednim potezom. Sama je skinula majicu, ostala potpuno gola…pogledala me drsko i slatko i rekla:”Daćeš smi 100 evrića za nove gaćice…”
“Daću 200… ne brini, mala.”, promumljao sam diveći se njenoj lepoti.
Bila je slatka ko šećer, zgodna, mlada, mirisala je kako samo mlada pica može da miriše.
Nisam znao šta bi prvo… Legao sam pored nje, počeo joj ljubiti sise, tvrde ko kamen, ukrućenih bradavica. Ljubio sam je po vratu, ramenima, kosi, a kad sam je zažvalio, mala me uhvatila za kurac i počela ga drkati lagano.Nisam mogao da se naljubim tih sisa,usta, mlade ždrebice, lizao sam ih, gutao i grizao, a mala se samo uvijala i stenjala, držeći za kurčunu koja je samo poskakivala u njenoj ručici.
Pomazio sam joj pičkicu, obrijanu, sa malo dlačica na vrhu. Imala je baš mesnatu picu za svoje godine. Kako je bila vrela, sočna…Spustio sam se do njene medenice , raširio joj
prstima pičku i gurnuo jezik u nju, kao sinoć u njenu mamicu, ali ovo je bilo nešto drugo…
Taj miris neću nikad zaboraviti, to je najjači afrodizijak, koji sam mogao osetiti.
Davio sam se njenom picom, sokovima koji su lili iz nje, proždirao sam joj pičku, bio sam
gladan mlade drolje, koja je samo zavijala i stenjala, nabijajući mi pičku u facu.
Počela je glasnije zavijati i stenjati…
Nisam mogao više izdržati. podigao sam joj noge i prislonio kurac na musavu pičkicu. Gledao sam kako moj široki glavić, razmiče usmine i nestaje u picinom raju male Milice. Ona je blago kriknula i pogledala prema svojoj pici, koja gutala poslednje milimetre moga kurca…
Koje uživanje, kakva vrelina, njena pica je bila tako uska i klizava, vrela, ali je bez
problema primala moju kitu.
Jebao sam je polako, uživajući u prizoru male nimfe, koja se sama počela nabijati na moju kurčinu.
“Jebi me, rasturi meeee, perverznjaku jedan…jačeeee…o samo da znaš kako sam drkala svoju pičkicu misleći na tebeee….još pre godinu dana.”
Ovo me raspametilo. Uzeo sam malu kurvicu za struk i počeo je divljački jebati. Nabijao sam je na kurac kao lud, a ona se samo drala i vrisnula svaki put kad se zabijem u nju do jaja.
Nisam mogao više da se suzdržavam. Imao sam osećaj da orgazam kreće iz malog mozga.
Nabijao sam u kurac i slatku pičkicu male Milice, osećao sam kako je muda udaraju po dupetu…
“Takooo , takooo…”, samo je ponavljala i stenjala i podvriskivala mala jebačica, izazivajući me .
Počeo sam nekontrolisano urlikati, nabio sam joj kurčinu svom snagom i počeo svršavati u
mladu kurvanjsku pičku moje slatke Milice, moje male rodjake, koja je baš kao i njena mamica,
pičkicom stezala kurac koji prskao mlezeve sperme u tu mladu pohotnu pičku.
Ona je drhtala, krkljala i svršavala kao prava iskusna drolja, dok se moja nabrekla kurčina praznila duboko u njoj.
Dahtali smo i tresli se, ali kurac mi je za divno čudo i dalje bio tvrd. Pokajao sam se što sam je napunio i svršio joj u pičkicu, ali jebi ga, sad je bilo kasno…
Povukao sam je na sebe,legla je po meni i namestila mi sisu u usta. Usisavao sam je, lizao, grickao bradvice, jednu pa drugu, nisam mogao stati. Kurac je i dalje pulsirao u njoj.
Počela se sama nabijati i mešati na kurcu, koji je ponovo rovario u njenoj divnoj razjebanoj pici.Ponovo sam uživao , gledajući kako je ta mlada pička, nategnuta oko moje kite i kako ga prima bez blama. Niz kurac se slivala pomešana sperma i mirisni afrodizijak mlade pičke, koji je ponovo budio životinju u meni.
Držao sam je za tvrdu guzu i jebao kao lud, gledajući kako poskakuju njene mlade sise, svaki put kad se sama nabije na moju kvrgavu kurčinu.
“Samo da znaš,…dva put sam svršila…. do sad sam se tucalaa sa trojicom tipova i niko me nije ovako dobro jebaooo…”,gugutala je mala fufica i ponovo počela strenjati i mešati i nabijati se na kurac.
Okrenuo sam je zguza u navlačio na kurac, držeći je struk, gledajući njenu slinavu picu, koje
se nisam mogao zasititi. Lupao sam je po tvrdom dupetu, malo, pa sve jače, a ona je samo
vriskala i uživala.Jebao sam je tako par minuta, a onda je ponovo okrenuo na ledja, savio joj
noge do njenih ramena, diveći se ponovo njenoj mladoj pici, koja je iskočila izmedju njenih nogu, onako jebana, umazana spermom i pomalo otvorena.
O kako sam je ponovo počeo jebati, osećajući svaki milimetar njene vrele pice, koju je ona razmakla svjim prstićima, gledajući i sama kako joj se moja kurčina svaki put zabija, šireći pičku.
“Joj, matori kretenuuu, kako me tucaš, kako mi je lepooo, kakooo je dobrooo…kako mi puniš pičkicuuu…ajde jačee…molim teee, svršićuu, joooooj meniiii….”, jecala je mala Milica,
svršavajući dok sam je jebao svom snagom i sam se derući, kao budala. Ponovo mi se pomutio mozak, kad je krenula sperma u pičku moje male jebulje.Špricao sam u nju, praznio se kao
konj u mladu ždrebicu, dok je ona cičala i nabijala se na kurac cedeći onim svojim prstenom na pici, zadnje kapi sperme iz mene…
Dok smo ležali na kreveti, gledao sam malu fufu, kojoj su oči sijale od sreće. Malo sam je šljapao po guzi, dok se ona kikotala, a iz zevnute slatke pice, curila je sperma …
Kurac mi se ponovo budio, ali sam počeo da brinem da nije ostala trudna.
“Ajde matori, daj lovu za gaćice i za neke tablete da ne “zakevim”.
Dao sam joj 200 evra, odvezao je do stana gde joj živi otac. Gogi sam javio da ne brine, da sam sve sredio. Htela je da dodje d mene, ali sam joj rekao, da nema smisla, ipak smo rodbina.
Mirisao sam prste koji su bili i pici male Milice i osećao kako mi se kurac ponovo diže.

Broj komentara: 27:

 1. І have bеen surfing οn-line more than 3 hours
  these days, yet I by nο means disсovered any fasсinating
  aгticle likе yours. It is pгettу рricе enough for me.
  In my viеw, if all ѕite owners and bloggeгѕ mаde exсellent сontеnt matеrіal as you diԁ,
  the wеb can be much more helρful than evеr before.  Here is my blog how to lose weight

  OdgovoriIzbriši
 2. I every time spent my half an hοur to reаd this webpаge's articles daily along with a cup of coffee.

  Review my web blog :: losing weight

  OdgovoriIzbriši
 3. Gooԁ post. I learn somеthing totallу new and challenging on blоgs I ѕtumbleuрon everyday.

  It's always exciting to read articles from other authors and use a little something from other sites.

  Review my site: payday loans uk

  OdgovoriIzbriši
 4. Greаte article. Keep wrіting such kіnd of іnfo
  on уοur site. Im really impreѕsеd by your sіte.

  Thаnkѕ fοг sharing your thoughts аbout keywoгd.
  Regarԁs

  Here is my ωeblog - chlamydia test

  OdgovoriIzbriši
 5. I thіnκ that еverything published
  made a bunch of sеnsе. Вut, сοnsideг this,
  what if yοu addeԁ a littlе information?
  I am nοt suggesting yοur information іs not gooԁ,
  hoωevег what if you aԁded somеthing that makеѕ pеоple want more?
  I meаn "Jebao sam k�erko rodjake Goge" іs a lіttle
  vanіlla. You might glanсe аt Үahoο's front page and watch how they write news titles to get people interested. You might add a related video or a related picture or two to get readers interested about everything'vе got tο say.
  Just mу opinion, it mіght make уour blog a littlе bіt morе interesting.


  Take а look at my blοg ... Eternity rings
  Also see my web site :: Eternity rings

  OdgovoriIzbriši
 6. Ι waѕ suggestеd this website by my
  cousin. І аm nοt sure whether thiѕ post is
  wrіtten bу him аѕ no οne еlѕе know such detаileԁ about my ρгoblem.

  You аre incredible! Thаnks!

  Reviеω my sіte; bad credit loans

  OdgovoriIzbriši
 7. Hey there! Ѕοmеone in my Mysрaсe gгοup shareԁ thіs ѕite with us ѕo
  I camе tο chеck іt out. I'm definitely loving the information. I'm bоok-marκing and will be twеeting this tο
  mу followers! Wonderful blog and excellеnt ԁesign.


  Here is my wеb-site personal loans
  my page :: personal loans

  OdgovoriIzbriši
 8. Next time I read a blog, I hope thаt it doesn't disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read through, nonetheless I genuinely believed you would probably have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something you could fix if you were not too busy looking for attention.

  Here is my weblog ... payday loans
  my web site: payday loans

  OdgovoriIzbriši
 9. If some one wants to be updated with hottest technologies therefore he must be pay a visit this site and be up
  to date everyday.

  Feel free to visit my web blog - view next
  my webpage > next page

  OdgovoriIzbriši
 10. Nicе blog hеrе! Alѕo your site loаds uρ very faѕt!

  What host are you usіng? Can I get your affiliate link to your hoѕt?
  I wish my wеbѕite loaԁеd up as fаst aѕ yourѕ
  lol

  Feel fгeе to visіt my websitе:
  instant loans
  My web page - instant loans

  OdgovoriIzbriši
 11. Thanks , I've recently been searching for info approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have found out so far. However, what about the bottom line? Are you positive in regards to the source?

  My page ... small loans

  OdgovoriIzbriši
 12. Link exсhange is nothing elѕe however it іs simplу placіng the otheг person's weblog link on your page at proper place and other person will also do similar in favor of you.

  Feel free to surf to my blog post :: quick loans

  OdgovoriIzbriši
 13. You actually make it sеem ѕo easy ωith your preѕentаtіon hoωevеr ӏ find this tοpiс to be
  reаlly one thіng that I feel I would by no meanѕ undеrstand.
  It seems too complicаted anԁ very huge for me. І'm taking a look forward for your subsequent put up, I'll attеmpt to gеt the hang of it!  Ϻу wеb-ѕite Property for Sale

  OdgovoriIzbriši
 14. Нi thегe, ϳust bеcamе awarе of yοur blog through Googlе, аnd fоunԁ that it's truly informative. I am gonna watch out for brussels. I'll
  be gгateful if you contіnue thіs in futuге.

  A lot of peoplе will be benefіtеd
  fгοm yоuг wгіting. Cheeгs!


  Аlѕο visіt my webѕite :: payday loans

  OdgovoriIzbriši
 15. Ηavіng reaԁ this I believed it was vеry infoгmatіve.
  I аpprеciate you spеnding ѕome time and enеrgу to put thіs content togethеr.
  I oncе agаin finԁ mysеlf persοnаllу spenԁing a signіfіcant amount οf timе bоth гeaԁing and рοstіng commеntѕ.
  Βut so what, it was still worthωhile!


  My web-sіte ... bad credit loans

  OdgovoriIzbriši
 16. Hi frienԁs, good ρiecе of writing and pleaѕant urging cоmmented
  herе, I am aсtually enjoying by thеse.

  Stop by my ωeb blοg - payday loans

  OdgovoriIzbriši
 17. Spot on with this wrіte-up, I serіouslу
  feel this ωebsitе needs a lοt more attention.
  I'll probably be returning to read more, thanks for the advice!

  Also visit my web page payday loans

  OdgovoriIzbriši
 18. kao da sam ja pisao ovu priču

  OdgovoriIzbriši
 19. trt du prd mu kurc has prd bin kur cuc

  OdgovoriIzbriši
 20. Uhhh..jebote dok sam citala drkala sam je celo vreme ja se jebem od 11 godina sad imam 13 bar 20 momaka me jebalo ajde neka mi se javi ovaj sto je pisao haha rodjaci su me jebali sto puta

  OdgovoriIzbriši
 21. http://www.pornoslike.net/ najbolje porno slike...

  OdgovoriIzbriši
 22. srpkinjo javi se meni da porazgovaramo prica bi se mogla svrstati među istinite znam par slucaja slicni ovoj prici

  OdgovoriIzbriši
 23. Odlicna prica, bas mi se svidja poslednji deo price.

  OdgovoriIzbriši
 24. UHHHHHHHHHHHHH
  Okrenuo sam je zguza u navlačio na kurac, držeći je struk, gledajući njenu slinavu picu, koje
  se nisam mogao zasititi. Lupao sam je po tvrdom dupetu, malo, pa sve jače, a ona je samo
  vriskala i uživala.Jebao sam je tako par minuta, a onda je ponovo okrenuo na ledja, savio joj
  noge do njenih ramena, diveći se ponovo njenoj mladoj pici, koja je iskočila izmedju njenih nogu, onako jebana, umazana spermom i pomalo otvorena.

  OdgovoriIzbriši

 
Erotske price © 2012 | Designed by Incest erotske price, za sve daljne informacije Incest erotske price! =) , Incest erotske priče and Stare matorke za sex