Mamin analko

Doteturavši u kuhinju Hrvoje Vlatković naslonio se na šank i čekao da se prostorija prestane vrtiti. Bilo je to oko 1 ujutro, subotnje jutro, poslije noći koju je proveo kao što to većina njegovih vršnjaka radi – u cugi. Završio je osmi razred, na jesen ga je čekala sednja, tako da jE jedan od dečki s kojima je išao u razred napravio veliki tulum u čast «zrelosti» koja ih je čekala.

Mali nije navikao na piće, pa je trebalo svega nekoliko piva da ga alkohol lupi u glavu. Frendovi su ga strpali u auto i takvog zavaljanog iskipali pred kućom. Neki su se izvukli s njim i pomogli mu da se dovuće do ulaznih vrata obiteljske kuće na Bukovačkoj cesti. Nije bio opet toliko pijan da mu treba njihova pomoć, no kako ga je pridržavala i Paula, cura na koju se žestoko palio, pravio se pijaniji no što je bio. Sviđala mu se već nekoliko godina, ali balav kakav je bio, uvijek je nalazio neke razloge da ju ne pozove van, iako je to silno želio.

Držao je glavu na njenom ramenu, tako je fino mirisala po šamponu od jabuka. Teško da će ikada biti prisniji s njom no tada.

Na otvorenim vratima ih je čekala njegova mama, Nena, i pomogla djeci da unesu sina. Obično bi išla puno ranije spavati, naravno, kada on nebi bio vani. A kada j izlazio, tada joj majčinski instinkt nije davao da sklopi oko; ostajala bi budna, vrtila se po krevetu sve dok se nebi začuo ključ u bravi, za svaki slučaj, ako će njenom jedincu nešto zatrebati. Ako je slučajno upao u kakvu nevolju...«Hvala vam dečki, sad ću se ja s njim nekako snaći.»

«Ok, gospođo Vlatković», rekla je Paula. «Bok Hrvi, nadam se da će ti biti bolje. Probaj se zrigat.»

Nena je uvela malog u hodnik. Nosila je frotirnati mantil preko spavaćice pa se dječak sada nastavio stiskati uz nju kao što je to prije koju sekundu radio sa bivšom školskom kolegicom. Frotir je bio tako mekan uz njegovu kožu, a mama je uvijek mirisala bolje od ikog. Stara je otpuhnula s oka pramen crne kose i zastala na trenutak.

«Bok mama.»

«Zdravo zlato. Dođi, idemo te odvesti u kuhinju.»

Vedran, Hrvojev otac, nije nikada brinuo za sina koji se u sitnim noćnim satima zabavljao tko zna gdje. Bio je gore, u čvrstom snu. Nena je s malim razgovarala najtišim šapatom da ne probudi muža koji je bio vrlo strog otac, sportski trener poznat po borbi protiv alkohola i droge. Da je vidio svog Hrvoja u ovom stanju nastao bi pakao. Možda bi ga čak iz zlobe poslao i u jednu od onih narkomanskih komuna u kojima je imao debele veze.

U kuhinji ga je majka pitala hoće li šalicu kave. Umjesto odgovora promrmljao je nešto o spavanju.Prije nekoliko mjeseci, kada je navršio 15 godina, mali je napravio čitavu frku roditeljima, vrištao je kako je sada odrastao i da mu treba više privatnosti. Kada se otac napokon složio da nema smisla da jedan uskoro srednjoškolac i dalje živi u maloj sobici vezanoj na roditeljsku, zidova prekrivenih tapetama s uzorkom prometnih znakova, autića i policajaca, prenjeli su mu krevet u podrum. Bio je to lijepo uređen prostor, sređivan cijelo ljeto za potrebe jednog mladića, vrlo prostran, s vlastitom kupaonom i malom kuhinjom. No, stepenice koje su vodile dolje bile su vrlo strme, pogotovo za nekog tko bez pomoći nije mogao sam hodati ni po ravnom.

Naravno, Hrvoje bi se uspio spustiti i sam ali je opet glumio veće pijanstvo, i snažno se stisnuo uz majku koja ga je vodila korak po korak, kako nebi pao. Stara je jednom rukom upalila svjetlo, a drugom ga još snažnije primila.

«Dobro se drži, mili»

kada su prolazili pored kuhinjskog stola, Nena je skinula ogrtać i odložila ga na naslon stolice. Bio je vrlo dugačak pa se bojala da se ne sapletu o njega.

Hrvoje je gledao majku kako se skida. Nije se mogao sjetiti da ju je prije vidio u spavaćici. Bila je to haljina bez rukava u kojoj je bila vrlo seksi.

Majka se vratila sinu i primila ga, a mali se još snažnije stisnuo uz nju.

«Volim te, mama.»

Nena se nasmiješila i zakoračila još jednu štengu niže.

«I ja tebe, sine.»

Nije bio siguran zašto joj je to rekao baš u tom momentu, no Hrvoje je htio da mama zna kako stvari stoje, što osjeća. Dok mu je pomogala savladati stepenice mislio je samo na to koliko je puno voli. Njegova mamica bila je tako draga, tako lijepa... njemu najomiljenija osoba na cijelom svijetu.

Konačno su se dokopali ravnog poda i skrenuli hodnikom prema Hrvojevoj sobi. Bacio se na krevet lica zajebenog u jastuk, ali Nena ga je okrenula na leđa i primila za desno stopalo.

«Ne možeš ovakav spavati», rekla je.

Sin je nešto protestno promrmljao ali s mamom nije bilo diskusije. Skinula mu je jednu cipelu, pa drugu.

«Digni se, zlato.»

Polako se osovio na noge dok mu je mamam kao policajac pipala džepove. Iz onih na guzi izvukla je novčanik i mobitel.

«Nebi bilo dobro da se ovo opere u mašini.»

«Hvala, mama.»

Odložila je sinove stvari na nočni stolić a on se za to vrijeme batrgao s remenom. Pokušao ga je otkopčati ali prokleta kopča bila je tako tvrdoglava. Mama je smjesta zapazila problem i odmaknula mu ruke. Skinula mu je remen i bacila ga na stolicu.

Hrvoje je sjedio na rubu kreveta dok je mama čistila prljavu odjeću i razno razno smeće s kreveta. Stajala je ravno pred njim, nije da je baš nešto specijalno gledao ali ubrzo je postao svjestan da su mu majčine sise drito pred licem. Nena se naginjala naprijed, a spavaćica joj je bila dovoljno dekoltirana da ponudi takav pogled.«Hrvoje, trebao bi tu i tamo pospremiti sobu. Izgleda ko da je prošao tornado.»

Nena je nastavila čistiti sinovu sobu dok je mali samo buljio. Majka je imala velike, pune grudi. Definitivo bi se prlijevale iz šake. Gledao ih je zadivljeno kako se njišu.

«Imaš super sise, mama.»

Nena se na moment ukočila i pogledala sina. I prije je znao kući doći pijan i davati takve komentare dok mu je spremala postelju. Zaključila je da to iz njega progovara alkohol i nastavila micati prljavi veš ignorirajući ga.

Sin je pak i dalje proučavao kako se bijele mesnate lopte miću s kretnjama njenih ruku. Odjednom osjetio je nesavladivu potrebu da ih dodirne. Bile su ravno ispred njega, kao zrele voćke koje samo čekaju branje.

Bez razmišljanja, podigao je ruku i stisnuo jednu. Gotovo istog časa stara ga je primila za zapešće i odgurnula.

«Samo... budi miran dušo, daj da dovršim.»

Nena je na brzinu pokupila i zadnje krpice s kreveta. Hrvoje ju je primio za drugu veliku sisetinu i stisnuo je.

Ovog puta primila ga je za obje ruke.

«Hrvoje...»

Pokušao se izvuči ali nije mogao.

«Oprosti mama, al kad si tako lijepa. Volim te.»

S tim riječima ponovno ih je stisnuo. Tri puta! Bio je ponosan na sebe.

Nena mu je uspijela u potpunosti maknuti ruke.

«Prespavaj, ok?»

Prije no što se uspijela odmaknuti, Hrvoje je zgrabio svoju majku za bokove i povukao je prema naprijed. Nena se popiknula i sise zalijepila na lice od malog. Nije stigla ni reagirati a on ih je već pohotno lizao.

«Hrvoje! Prestani!»

Davala je sve od sebe da se izvuće no dječak joj se za vime držao kao pit bull. Shvativši da je beznadno, prestala mu se opirati. Hrvoje je primio labavi rub haljine i povukao ga prema dolje vadeći joj bujne dudetine.

«Oh!», Nena je uzdahnula.

Prizor maminih golih sisa skroz ga je otrijeznio. Imala je savršen par mljekara, pogotovo kada se uzme u obzir da je rađala. Bile su mekane i pune a te bradavice jednostavno su pozivale na sisanje. Obujmio ih je i stisnuo s obje šake, pa prije no što se stara snašla strpao jednu bradavicu u usta.

«Hrvoje! N...neee!»

Majka se cijelo vrijeme pokušavala osloboditi no intenzivan osječaj ugode koji joj je pružao sisajući oslabio je svaki otpor.

«Ohhh Božee!», uzdisala je.

Hrvoje je nastavio sisati svoju mamicu uživajući kao kada je bio beba. A Nena se polako prestala odupirati. Samo je mirno stajala dozvolivši sinu da se igra s njenim cicama.Poslije nekoliko minuta prestao je i pogledao majku. Kurac mu je bio tako tvrd da su šavovi na trapericama počeli pucati. Nena se odmaknula par koraka i pokušala sabrati. Slabašno svjetlo jasno je pokazivalo vlagu sinove sline na njenim sisama.

«Ne, dušo», Nena je rekla s tugom u glasu, «Nesmijemo.»

«Ma daj prestani više, mama. To kažeš svaki put kad se ševimo.»Majka je od srama pognula glavu. Prošlo je nekoliko mjeseci od kad ju je sin prvi put poševio. Pokušala se prisjetiti kako je do toga došlo, ali javljali su joj se samo dijelići. Bila je toliko očajna, izbezumljen od strasti, da se nije mogla sjetiti kako se točno desilo...

Znala je da je tog dana bila sluđena od nejebice, spustila se s košarom prljavog rublja u podrum. Kada je stroj počeo centrifugirati natknula se s pičkicim na jedan rub i tresla klit s vibracijama. Onda je u kadar ušao Hrvoje, ravno iz tuša, s ručnikom oko struka. Ulovio ju je kako se samozadovoljava kao šiparica. Poslije toga sve je zamagljeno...

Nije se mogla sjetiti ni što je rekla ili napravila. Samo je sa sigurnošću znala da je završila prebačena preko perilice, suknje zadignude iznad guze dok ju je vlastiti sin odostraga jebao dok nije puknula od orgazama.Nenu muškarac nije dodirnuo več tako dugo, a seks je bio fantastičan. Iako ju je zbog tog incidenta razdirala krivnja, i rekla je Hrvoju da se tako nešto više nikako ne smije ponoviti, jebanje majke bilo je fantastično i mali je postao opsjednut njenom pičkom. Radio je baš sve da mu se opet pruži prilika da ju natakne.

Ni tjedan dana kasnije, nakon što ju je jedno popodne dosta agresivno pokušao ševiti, uspio je nagovoriti mamu da mu popuši kurac. Nena si je to racionalno objasnila. Pljuga zapravo i nije bila seks, a ako ga smiri možda će ju pustiti na miru sljedećih nekoliko dana. No, sinov kurac u ustima nabio joj je veći osjećaj krivnje od one jebačine.

Kada je osjetila kurčinu među zubima i osjetila val sperme na mandulama, izgubila je kontrolu. Ponovno ga je nadrkala i pojebala u njegovom krevetu.

Bio je to gotovo seks iz mržnje. Sve prljave stvari na koje je Nena pokušala zaboraviti, o kojima je razmišljala nakon prve jebačine sa sinom nestale su u ovoj ševi. Toliko očajnički joj je to trebalo. Karali su se dugo i žestoko, tako da je mama prestajala brojati orgazme. Ali jednom kada je završilo, opet se stidila sebe.Hrvoje ju je uspio nategnuti još nekoliko puta od onda, a Neni nije bilo ništa ugodnije «što to radi sa sinom». Itekako joj je bilo jasno koliko takva ševa nije normalna, i katolički gledano, kako težak grijeh je počinila nekoliko puta. Jebiga, kad si nije mogla pomoći. Sljedećih nekoliko dana bila je sigurna da takvu stvar neće ponoviti, no kako se gomilala uspaljenost, a i mali Hrvoje ju je opsjedao... na kraju mu se nebi mogla oduprijeti.Poslije seksa Nena se uviek grozno osjećala, i baš svaki puta sinu bi naglasila kako im je to zadnje jebanje. Bijesnila je na sebe što mu je uopče dala da ja pokara. No, najviše je mrzila muža zbog čijeg zanemarivanja se oslanjala na sinov kurac.Dok je stajala u krevetu od malog, nije ni pokušala prekriti gole grudi. A on se kao da je sve normalno ustao i počeo skidati traperice.

«Zlato... O, Bože...»

Srolao je i bokserice, oslobađajući mladu skroz svježu balavu erekciju, pa namjestio par jastuka na uzglavlju kreveta i legao na njih.

«Ajde mama, znaš da želiš...»

Nena je od srama ugrizla usnu. Pogledala je u Hrvojevu kurčinu koja je stršala u zrak, čekajući nju da se natakne. Klinički joj je trebala dobra jebačina, a ono lickanje bradavica samo ju je raspalilo.

Možda je pre pijan da se sutra nećeg sjeća, pomislila je. Mogla bi ga uvjeriti da je sve umislio, sanjao...

Posegla je rukama ispod spavačice i skinula gače. Kako ih je spuštala tako ju je obuzimala krivnja. Kakva je to ona majka? Širi noge vlastitom sinu? Daje mu da joj ga zabije? Kako je postala tako bolesna?

Hrvoje je s pokvarenom grimasom gledao kako se mama penje na krevet i namještava pored njega.

«Čekaj malo. Digni to, hoću vidjeti.»

Nena je podigla rub spavaćice pokazujući golu pičkicu. Imala je najslađu koju je Hrvoje ikada vidio. Bila je gotovo potpuno obrijana, osim nekoliko crnih loknica s gornje strane. Gurnuo je ruku i protrljao je po njoj. Već je bila mokra.

«O da... već si skroz vlažna. Idemo se ševiti, mamić...»

Nekim psihološkim tehnikama pokušavala je blokirati sram i nagnula se nad sinov kurac.

«Uhhhh»

U tom položaju lice mu je bilo svega nekoliko centimetara udaljeno od maminih cica. Nena je bila na koljenima, zajašila je malog i pridržavala se s obje ruke za madrac. Hrvoje ju je čvrsto primio za veliku okruglu guzu dok su lovili lagani ritam ševe.«Ohhh daaa», uzdisao je. «Bože, mama, cijeli tjedan drkama na tebe.»

Nena je voljela prljavi razgovor za vrijeme ševe, no bilo joj je nelagodno kad je tako nešto čula od sina. Čak ju je zvao «mama» dok su se tucali. Takva izjava djelomično ju je uzbudila, onaj dio koji se palio na ševačinu vlastitog sina. No sve u svemu, bila je potpuno svjesna koluko bolesnu stvar radi.

Pokušavala ga je ignorirati dok je miješala na njemu osječajući kako mu kurčina zapinje o sam grlić maternice.

Hrvoje ju je gledao. Bio je to nevjerojatan prizor, gledati vlastitu majku kako ti kao drolja jaše kurac. Snažnije joj je stisnuo guzu i lagano se odbacio s bokovima o njenu pičku dok ju je nastavio tucati istim ritmom.

«Uuuu... kako ti se vlaži pičkica, mama.»

«Nemoj... nemoj govoriti takve stvari», Nena je slabašno propištala.

«Ali kad si mokra... i vruća. Znaš kako te dobro jebati? Najbolje... Mmmmhhh...»

Još se malo nagnula i počela se brže nabadati. Sada, kada mu ih je i zaljepila za lice, Hrvoje je samo mogao opet počet lizati majčine velike tvrde bradavice.

«Ooohhh!»

«Voliš jahati mog? Daj mamis, reci, ajde izgovori to!»

«Da....dušo, da», Nena je rekla nekako osramoćeno. «Volim tvog pišu.»

Hrvoje se sad sve snage odbijao od kreveta i zakucavao mamin pičić. Osječao je da joj udara u sam kraj zrele pičke. Bila je uska, pičkica joj je usisavala karu svaki puta kada bi mu u ritmu ševe klizio van. Nije ga puštala. Nena je sve glasnije jecala, miješala bez kontrole.Sin je skužio da je stara zrela za kompletno skidanje – povukao joj je spavaćicu preko glave a ona ju je sama bacila na drugi kraj sobe. Sada je potpuno gola uživala u jebačini svog sina. Tako intenzivno zadovoljstvo ugušilo je krivnju.

«Tako si lijepa ovako gola, mama.»

«Jesam, mili?»

«O da, pazi samo te sise!»

Osjetila je val ponosa. Njen muž nikada joj nije rekao ništa slično, ali sin zato je.

«I super si što mi daš da te trošim. Kladim se da nikom iz razreda mama neda da ju jebe.»

Samo je zajecala orijentirana na vlastiti užitak.

«A čak ako im stare i daju, nikak ne izgledaju, nema šanse da se mjere s tobom, ti si pravi komad. Imam turbo mamicu i jebem ju! Mama daj i ti reci!»

«Ti... jebeš me! Jebeš mamicu, Hrvoje!»Takvo prljavo podsječanje da ševi vlastitu majku uvijek ga je napaljivalo, a kada bi ona to izgovorila bilo je još bolje, tako da je sada bio spreman za gađanje. Obično bi izdržao puno duže, no možda zbog alkohola, sperma mu je ovog puta već izlazila na uši.

«Ohhh! Mama, svršavam! Daaaaa!»

Zgrabio ju je za guzu dok je izbacivao ogromnu granatu sperme. Nena je čak uspijela i osjetiti vrući mlaz u pički. Nastavil ga je jahati kroz orgazam, nadajući se da će tako i sama svršiti, no nije joj uspijelo. Hrvoje je špricnuo još par mlazova prije no što je erupcija bila gotova.«Uhhh, ovo je bilo super, mama.»

Nena se srolala na stranu dok je Hrvoje doslovno sijao od dobre izjebanosti. Osječala je vrući slag u sebi, a to je oduvijek tako voljela. Kada je izgubila menstruaciju prije nekoliko godina nadala se da će puno češče uživati u tom unutrašnjem kupanju spermom, ali ubrzo poslije toga, muž ju je prestao ševiti.

Majka i sin nekoliko sekundi samo su ležali, goli i nijemi.

«Je ti bilo lijepo?», konačno ju je pitao.

«Nisam svršila», Nena je tiho rekla.

«Oh, žao mi je mama. Sredit ću te, bez brige.»

Mama mu se nasmiješila. To je baš voljela u ševačinama sa sinom – uvijek se trudio da i ona doživi orgazam.

Mali se nalaktio i ozbiljno promišljao plan.

«Lizao bi ti pičku, ali...»

Nena je kimnula. Bila je puna sinove sperme tako da nije ni očekivala da je liže dolje.

«Daj mi minutu da se oporavim pa se moežmo ponovno jebati.»Počeo se igrati sa svojim kurcem pokušavajući ga opet dignti. Činjenica da si ga je dizao kako bi je zadovoljio oblila ju je sa majčinskom ljubavi. Da ju je to muž potrošio, samo bi se okrenuo na stranu i zaspao.

Gledala je malog kako radi rukom sve dok je nije prekinuo, «Mama, brže bi išlo da mi ga pušiš.»

Nena je zastala trenutak. Tako nešto nije baš pomagalo da se manje srami sebe, no bila je opsjednuta vlastitim orgazmom, morala ga je dignuti.

«Dobro.»

Hrvoje je skočio s kreveta i stao ispred nje gledajući u poluspuštenu kitu. Ona se guzom pomakla na sam rub i istovremeno ga nadrkavala i pljugala.

Baš je stručno radila kako bi ga oživila. Omotavala ga je jezikom dok joj je mali prolazio prstima kroz kosu uživajući u njenim vlažnim usnama.

«Ohhh, taaako. Puši ga mama.»

Nježno držeći maminu glavu u rukama rokao je bokovima naprijed, jebao joj je usta. Nena je i dalje pušila. Nije mogla dočekati da ga opet osjeti u pički, da ju dovede do orgazma.

Za nekoliko trenutaka kurac mu je počeo naticati. Izvadila ga je iz usta da ga odmjeri i dalje drkajući s rukom.

«Mislim da si spreman, mili.»

«Super, kako ga želiš mama?»

Mama je razmišljala trenutak dva, pa se srolala nasred kreveta.

«Ovako, dušo.»

Bila je na sve 4 s licem prema ulaznim vratima. Dječak se popeo na krevet iza nje, oslonjen na koljena.

«Baš voliš pseće, ha?»

«Da», priznala je šapčući.

Lupio joj je guzu i protrljao kitu po otvoru.

«Želiš moju kurčinu nutra?»

Prošli su je trnci od tog nadraživanja.

«Reci mi mama.»

«Da, želim tvoj kurac. Jebi me Hrvoje, molim te.»

Mali se nasmiješio i i stjerao ga u maminu pičku. Bila je sva ljepljiva od njegove sperme., no to ga nije smetalao. Nena mu s počela nabijati na kurac. «Ohhh», dahtala je.

Zgrabio ju je za bokove i navlačio na sebe. Mama mu je bila divlja jebačica koju je trebalo ukrotiti.

«O kako je dddobro, obožavam te ševiti, mama», rekao je i poljubio je nježno u obraz.

Zajecala je i nastavila ševu zabačene glave, a mali se spustio na nju, držao se rukama za madrac i nastavio je nabijati najjaće što je njegovo dječje tijelo moglo.«Da ah – ah – h...» dahtala je sređivana Hrvojevim udarcma.

Poslije nekoliko minuta jebačine mali ju je povukao za kosu prema sebi.

«Voliš kad te ovako jebem?»

«Da!»

«Jel te tata jebe ovako dobro?»

«Ne, mili!»

Sada ju je htio srediti do kraja, još je pojačao ritam.

«Ohhhh, tako, tako ju ševi, tako mi ševi pičkicu! Nemoj prestati Hrvoje!»

Nena je osječala da u njoj raste poznati osječaj. Snažno je zgrabila plahte spremna na vatromet.

«Svršavaaammmm!!! Uhhhhh!!!»

Tijelo joj je kao od elektorošokova odskočilo po nevejerojatnim orgazmom. Pičkica joj je naprosto poludila, sisala je malog, žvakala mu karu dok ju je torbao bez milosti.

«Ohhh daaa!!!»

Kada su valovi užitka prestali, Nena se stuštila na madrac. Ležala je tamo drhteći od posljednjih grčeva, baš kao poslije zemljotresa.

Mali se sjeo na dupe gotovo katapultiran majčinim klimaksom.

«Hv..hvala ti, dušo», stara je zamucala.

«Nema na čemu mama, ali daj ne kenjaj, nismo još gotovi!»

Pogledala ga je.

»Opet su mi puna jaja, moramo se još jebati. Da i ja svršim.»Nena je duboko udahnula. Poslije dvije runde žestoke jebe, pičkica joj je polako oticala. Nije naučila primati kurac tako često. Možda bi mu mogla popušiti, no to ju je obično napalilo, i gdje je onda? Opet iznova?

Prije nego što se uspijela sjetiti pametne ideje Hrvoje je predložio, «Daš mi opet u dupe?»

«O, Hrvoje...»

Iskreno očajna, mama mu je dozvolila da je analno potroši kada su drugi put spavali. Bila je toliko bolesno nadražena da ga je htjela osjetiti i u nasjosjetljivijem otvoru. Inače se nije redovno jebala u guzu, ali kada bi se dobro ugrijla trebala je kurac i tamo.

«Molim te!»

Svaki puta od onda Hrvoje ju je htio ponovno bubnuti u crijevo, a ona mu nikada nije dala. Rijetko bi se tako napalila da joj je i šupak bio mokar. Ipak, mali se tako trudio da je dovede do orgazma da mu se morala nekako zahvaliti.

«Dobro», tiho je dozvolila.

Sin se nakesio. Skočio je s kreveta i otišao u kupaonicu tražeći tubicu s vazelinom. Nena se natrag postavila u pseći položaj i visoko isturila dupe u zrak. Par trenutaka poslije Hrvoje se vratio u spavaću sobu. Kurac mu se presijavao od kreme dok se namješatavo iza svoje majke.«Dušo, nemoj zaboraviti... nježno ga gurni.»

Kimajući potvrdno sin je naciljao glavićem ružičasti čmarak, primio je za bokove i lagano ušao.

«Ohhh!», dahtali su u jedan glas.

Stara je stiskala več zgužvane plahte kako bi odagnala laganu bol koju je osječala. Obično bi ju bolilo manje od minute, a onda bi samo uživala. Hrvoje ju je sve dublje ševio.

«Oh! Kako si uska, mama!»

Obadvoje su cvilili dok ga je parkirao sve do jaja, a onda su stajli nepomično kako bi se prilagodili novonastalom stanju.

«Bože mama, nikada nebi rekao da ga primaš u guzicu.»

Nena nije mogla odgovoriti, bila je previše fokusirana na analne mišiće koje joj je kurčina sve više rastezala.

«Jesi spremna?»

«Jesam, milo.»

Sin ju je stisnuo rukama za guzu i počeo jebati.

«Uhhh!», stara je odobravala.

Jebući je u istom ritmu Hrvoje je osječao kako mu jaja udaraju u maminu pičkicu. Pogledao je da vidi kako to izgleda i nastavio buljiti u nevjerojatan prizor čmara iz kojge se izvlačila pa uvlačila dječja kurčinica.

«Mmmmh, mama, jebem ti dupe!»

Stara je izbacivala uzdah svaki puta kada bi joj ga mali zabio.

«Reci mi kako ti se sviđa.»

«Ohhh! Super je!!!!»

«Da se bar tata spusti dolje pa da vidi moj kurac u tvom dupetu!»

Nena mu je htjela reći da ne govori takve stvari o svom ocu, a umjesto toga samo je nastavila dahtati. Mali ju je nastavio karati još neko vrijeme.

«Okreni se, mama.»

«Š...šta? zašto?»

«Hoću te gledati dok se jebemo.»

Kao što ju je tražio, Nena se okrenula na leđa. Mali joj je zgrabio i stisnuo sise a zatim dignuo noge u zrak a bedra prislonio uz tijelo.

«Ohhh!»

Ne prestajući cviliti gledala je kako se sinov kurac uvlači u njen šupak, a on je uživao u tome kako joj se sise drmaju pod udarima jebačine.

«Primaš ga u dupe, mama? Reci mi...»

«Da! Mamica ga prima u čmar!»

Hrvoje ju je još jače zakaravao, a sad se, da ne padne od tolikih naleta, držao za njene sise.

«Isuse, ogroman ti je Hrvoje. Tako je napunio maminu guzu!»

Nena je znala na što mali otkačuje. Dječaku su se smjesta počela stiskati jaja. Znao je da neće još dugi izdržati. Koncentrirao se na majčino lijepo lice dok je zavijao od užutka.

«Mama, svršit ću! Svršit ću!!!! Ohhh!»

Izvukao joj ga je iz dupeta i bacio se na krevet. Divljački si ga je drkao ciljajući bijelm metcima po maminom trbuhu. Nena je gledala kako su neke kapi završile i na njenim sisama. Dečko ga je i dalje okrenutih očiju muzao.

«Oh, daaa.»

I onda se srušio pored nje. Ležali su jedno pord drugog i lovili dah.

«Volim te, mama.»

«I ja tebe.»

Uživala je u vručini Hrvojeve sperme i ispod i iznad kože. Divljačka analna jebačina ponovno ju je uzbudila. Htjela je svršiti još jednom, posljednji put, ali osječaji krivnje ponovno su je obuzimali. Jednostavno ga nije mogla ponovno zajašiti.Koristeći svu snagu volje, Nena je sjela na rub kreveta. Dizala se, uskračujući si daljnje užitke. Htjela je izači iz sobe, ali ovako natečene pičke, zalivena spermom... takva nikako nije mogla leči kraj muža.

«Moram se otuširati», rekla je.

Rukom je uspjela skupiti nešto sperme što joj se cijedilo po tijelu, podigla spavačicu s poda i krenula prema kupaoni.

Nekoliko minuta poslije voda je počela teči. I dalje na krevetu, Hrvoje je razmišljao... I dalje nije mogao vjerovati da je u seksualnoj vezi sa mamom. Da bar ona to lakše doživljava, jer njemu je bilo skroz cool. Obožavao ju je jebati.

Dok je slušao zvuk tuša zamišljao je staru kako se kupa; mokru, golu, okupanu vodom. Odjednom mu je nešto sinulo. Primio je kurac u ruku i počeo ga nadrkavati tako da mu opet bude dignut kada se mama vrati.Poslije nekoliko minuta Nena je iskoračila iz tuš kabine. Dok se brisala smišljala je što će reći sinu. Obično bi se zaklela da se više nikada neće jebati, ali to je očito bilo besmisleno. Ipak, nešto je morala reči. Nije mu mogla dopustiti da misli kako će se jebati svaki put kad mu se sprdne.

Otvorila je vrata i ušla u Hrvojevu sobu. Jedva da je napravila i dva koraka kada se mali pojavio iza vrata i strastveno je poljubio.

«Mmmhhh», uživala je u iznaneđenju.

Unatoč šoku, uzvratila mu je poljubac, a kada se malo odmaknula ugledala je dignutu kurčinu zbog koje je zaboravila sve što mu je planirala reći.

«Hrvoje, ne, mi...»

Sin joj je stavio ruku na lice i povukao je u još jedan strastveni poljubac. Osječala je kako se njegov jezik probija kroz njene usne pa ih je razmaknula toliko da ga pusti unutra.

«Hajde mama, htio bi da još jednom svršiš.»

«Ali dušo, ja...»

Nije znala što da mu kaže. Osim toga, nije bila sigurna da ga želi odgovoriti. Htjela je još jednom svršiti. Ako joj želi pomoći, zašto ne?»Mali ju je podigao i posjeo na rub stola. Jezici su im se opet zapleli dok joj je skidao spavaćicu.

«Hoćeš se opet jebati?»

Nena je ugrizla usnu.

«Ha mama, hoćeš?»

«Da mili, jebi me!»

Smješeći se dječak je naciljao glavićem otvor mamine natečene pičkice i gurnuo ga nutra. Obadvoje su gledali kako klizi.

«Oh Hrvoje! Bože sveti!!!»

Držala je sina za ramena kako nebi izgubila ravnotežu dok ju je jebao. Kara mu je pogađala sva prava mjesta, a stara je bila i dalje turbo napaljena. Znala je da će ovog puta brzo svršiti. Mali joj je ljubio vrat a ona mu je mazila leđa.

«Kako ti znaš usrečiti svoju mamicu, zlato!»

Pogledao ju je plaho i poljubio u usta. Mama mu je uzvratila francuskim poljupcem koji su prekinuli jer je Nena htjela gledati kako joj se kita uvlači u pičetinu.

«Samo ga gledaj mama, gledaj kako te moj kurac jebe!»

Nena je buljila u akciju i osječala se prokleto prljavo proučavajući kako ju sin puni.

«Bože, još malo! Još malo pa ću svršiti!»

Počeo ju je jebati jaće, jednostavno je obožavao dovoditi majku do orgazma i želio je to raditi što je češče moguće. Nena ga je stisnula za malo dječačko dupe i ubrzala udarce.

«Ohhhh! Daaaa!!!»

Uz seriju grčeva orgazam ju je skroz preuzeo, a mali ju je tucao kao da se ništa ne događa, kako bi što je moguče više produžio starkin užitak.

Poslije koje minute napokon se prestala tresti. Ispunjena čudnom mješavinom požude, srama i krivnje, pogledala je svog sina.

«Oh Hrvoje.... moj bože!»

«moram svršiti mami, samo što nisam», prodahtao je neusporavajući ritam fuka.

«Daj dušo, daj da ti mamica pomogne.»

Izvadio ga je iz sluzave pičke a a stara je kleknula na pod. Oči su mu se širile od iznaneđenja dok ga je trpala u usta.

«Oh, da mama, da!»

Nena mu ga je energično pušila kako bi se što jače ispraznio. Mali je skužio da je sada sve dozvoljeno pa joj je stavio ruke na kosu i žestoko ševio bulju. To je bilo nevjerojatno. Jest da se očistio i sve, ali nije prošlo toliko vremena od kada mu je kurac – kojeg je mama sada pohlepnu gutala – bio u njenom dupetu. Do sada je to vidio samo na onom Severininom porniću gdje je zaključio da je spličanka to napravila jer joj je kokain izgrizo mozak. Mamicu je izgrizla požuda koju u svom kratkom životu još nikada nije vidio.

«Pizdu materinu!!!», vrištao je.

Stara je još jače pušila, htjela je da što prije špricne. Prošli put kada mu je pljugala, izvadila ga je kad se počeo trzati, no sad joj to nije padalo napamet. Nema vađenja.

Hrvoje je osječao kako mu se jaja stežu. Znao je da će eksplodirati i htio ju je upozoriti.

«Mama, svršit ću, svršit ću!»

No na njegovo iznaneđenje, nije prestajala. Nastavila ja istim, možda čak i bržim tempom.

«O jebemti!!!!»

Gotovo istog časa Nena je osjetila nekoliko toplih mlazova u ustima. Bilo je vruće i gusto, skroz joj je prekrilo jezik. Dok je sperma špricala mama je gutala.

«Da...daaaa! Gutaj mi spermicu, mami!»

Hrvoje nije mogao vjerovati da ona to radi. Obično mu je teška srca pušila, a sad je čak i gutala. Unatoč tome što mu je te večeri ovo bio treći orgazam, znao je da ju je pošteno napunio.

Poslije gutanja sinove izdrkotine Nena je pustila da mu kara sama sklizne iz usta. Oblizala je usne a ostatak posisala sa zaspermanih prstiju.

«Isuse mama, ovo je bilo nevjerojatno.»

Pomogao je majci da ustane. Stajali su tako neko vrijeme a da ni jedno nije znalo što reći, misliti... ništa. Hrvoje se nagnuo i poljubio je. Mama mu je zahvalno uzvratila pusu nevjerujući da se ljube nakon onog što joj je do maloprije bilo u ustima. Večina muškaraca mrzi ljubljanje poslije oralnog seksa. Njen mužu u svakom slučaju.«Mama, spavaj samnom večeras.»

«Molim?»

«Spavaj samnom.»

«Ali... što ćemo s tvojim ocem?»

Hrvoje je primio kvaku na ulaznim vratima.

«Vrata su zaključana, mama. Jednostavno reci tati... da mi je sinoć bilo loše i da si ostala za svaki slučaj prigledati. Onda si zaspala.»

Nije to bio ni tako loš izgovor, Nena je pomislila. Ionako se morala poslije ove zadnje runde opet otuširati kako bi mogla gore spavati.

«Dobro», rekla mu je.

Hrvoje se nasmiješio i opet je poljubio. Otišli su u krevet i mali je odmaknuo plahtu.

«Poslije tebe.»

Mama se smijuljila dok se penjala, a kada je legao pored nje, stavila mu je glavu na rame.

«Hrvoje, ja...»

Nije znala kako da nastavi.

«Što?»

«Volim te, mili.»

«I ja tebe, mama.»

Nije to namjeravala reći, ali dobro je poslužilo. Pokušala mu je objasniti što osjeća za njihovu vezu. Prvi put od kada su postali intimni, nije ju mučilo stravično grizodušje.

Voljela je Hrvoja, voljela se ševiti s njim i dobro je znala da je to nešto što sama nije u stanju prekinuti. No više od toga, znala je da on voli nju. Prije je mislila kako se radi o nekoj pubertetlijskoj fazi, da će mu ta igra napumpati ego. Jebanje mamice i te stvari koje se motaju po porno magazinima. Kao, ako uspije natjerati vlastitu majku da raširi noge, ostale cure prčit će mu se same od sebe.

No, Nena je znala da to nije njihov slučaj. Hrvoje je bio toplijni i nježniji od muškarca za koga se udala. Dio nje i dalje se osječao čudno zbog svega, što je smatrala normalnim. Takvi tabui ne ruše se preko noći. Ali s vremenom bi mogli.

«Naspavaj se medeni. Sutra nas čeka puno posla.»

«Nas? Kako to misliš mama?»

«Tata ti ide na utakmicu u Split, a mi bi se mogli zabaviti u krevetu.»

Hrvoje se nasmiješio dok mu se mama gnjezdila u zagrljaju. Zatvorio je oči već zamišljajući užitke koje će donjeti sutrašnji dan.

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Erotske price © 2012 | Designed by Incest erotske price, za sve daljne informacije Incest erotske price! =) , Incest erotske priče and Stare matorke za sex