nedjelja, 18. veljače 2024.

MOJU KĆER JEBE STRIC

"Mirre, znaš da moj brat dolazi popodne, zar ne?"

"Da, tata, rekao si mi. Bit će zabavno. Sviđa mi se ujak Oskar, on je cool."

"Znam da se i ti njemu sviđaš, često ga ne mogu otrgnuti od tebe."

"Mmm, skoro me pojede svojim očima. Osjećam se posebno uzbudljivo kad to radi, uopće nije kao kad me dečki mojih godina gledaju. Imam osjećaj da bi želio pružiti ruku, ne samo da vidi, nego također dodirnuti."

"I ja tako mislim. Obično si ne može pomoći ako žena da i najmanju naznaku. Zato budi oprezna. Mnogo si ljepša od žena s kojima sam ga vidio."

"Što misliš da bih trebala obući?"

"Uzmi neku lijepu haljinu, to ti dobro stoji."

Mi smo u našoj kući na selu; ljeto je napokon ovdje. Voda postaje topla. Kuća je gotovo na samoj plaži pa je lako uskočiti kad god vam se prohtije. Mirre, koja je upravo napunila osamnaest, ovdje je sa mnom. Često smo sami, samo šetamo i škrapimo po dvorištu. Pomalo sam prirodnjak i volim hodati gola, što je Mirre pomalo neugodno, pogotovo kad ima prijatelje. Mislim da bi mlade djevojke trebale znati kako muškarci izgledaju i kako funkcioniraju. Olakšava život, mislim. Ona me obično prati; ponekad se voli sunčati i kupati i gola. Nekoliko puta su i njezini prijatelji bili goli kad su bili ovdje. Smatraju to izuzetno uzbudljivim koliko sam ja shvatio.

Mirre se posljednjih godina stvarno razvila. Od tužne pubertetlije do lijepe mlade žene. Vidio sam kako su joj grudi postupno rasle, postale punije i sada su dvije prave ljepotice, koje samo čekaju da budu voljene. Njezin struk je lijep, ali prije svega to je njena stražnjica, koja je san. Kad tome pridodamo simpatično lice s tamno smeđom kosom do pola duge, to je ukratko Mirre.

Ali danas nema prijatelja, samo mog starog brata, koji je deset godina stariji od mene. Ali ako postoji netko tko uvijek ima novu ženu, onda je to on. Ne mogu shvatiti kako mu to uspijeva, a većina njih je puno mlađa od njega.

Mirre se otišla presvući. Nosim kratke hlače i majicu. Auto dolazi na prilaz, to je njegov Jaguar XKR, prepravljen. Sa 70 živi kao da mu je 35. Vjerojatno nikad neće ostarjeti.

Oskar izlazi iz auta i prilazi mi. Na sebi ima bijele hlače i tenisku majicu koja izgleda kao da je prskana po njegovom mišićavom torzu.

"Bok, drago mi je vidjeti te. Je li i Mirre ovdje, nju želim posjetiti, ti samo dođi s paketom", smije se.

"Zdravo, stara kozo. Mirre će vjerojatno uskoro doći, htjela se obući, htjela je izgledati posebno lijepo kad stigneš. A ti izgledaš kao da si obučen za grad. "

"Ne, presvući ću se. Imam kupaće sa sobom ili možda nisu potrebni?"

"Radi ono što ti je ugodno. Ahh, evo Mirre."

Mirre je obukla tanku ljetnu haljinu. Čini se da je to jedina stvar koju nosi. Bez grudnjaka, u svakom slučaju. Ne treba joj s njezinim lijepim čvrstim sisama. Ona doista može ispuniti haljinu, malo joj visi na stražnjici, naglašavajući je na prirodan način.

Ona priđe Oskaru i zagrli ga. Ostaje u zagrljaju malo dulje nego inače, dovoljno dugo da je Oskar potapša po stražnjici.

"Bok ujače Oskar. Drago mi je što te opet vidim", toplo mu se smiješi. "Da stavim nešto na stol? Kavu, pivo ili što?"

"Pivo, molim. I želim tebe", kaže Oskar sa svojim najnestašnijim osmijehom.

Mirre samo uzvraća osmijeh, pomalo suptilan osmijeh. Nešto smjera, mislim.

Oskar i ja siđemo do pristaništa i stola koji tamo stoji. Počne se skidati. Stoji potpuno gol ispred mene. Gledao sam ga već, ali uvijek sam fasciniran. Dobro je istreniran; na njemu se jedva vidi salo. Visok je 185 cm i težak oko 80 kg. Moje oči lutaju niz njegovo tijelo, vidim njegov kurac. Neki muškarci su veliki od početka i postanu gotovo jednako veliki kad očvrsnu, drugi rastu i postaju impresivni tek kad su uspravni. Oskar je kombinacija. Njegov viseći penis od samog početka izgleda impresivno, vjerojatno 15 cm visi ravno prema dolje ispred pomalo teškog skrotuma. Vidio sam da postaje tvrdo, vjerojatno bliže 20 cm i debljine. Ja najviše dobijem 18 cm. Pa to je tako.

Skidam se i ja, sada oboje stojimo goli, sjedimo u stolicama. Oskar raširenih nogu, pravi se razmetljiv, čini se. Mirre dolazi s pladnjem s čašama i pivom. Tri piva, jedno je uzela i za sebe.

Kad stigne, pogleda nas. Ona odmahuje glavom, kao da želi reći: ljudi, ne možete se suzdržavati, morate pokazati što imate. Ona sjeda do nas. Vidim je kako gleda Oskara, ne želim to glumiti, ali vidi se da je fascinirana.

"Onda, ideš li se kupati? Izgledaš potpuno spreman. Striče Oskar, mogu li reći da izgledaš fantastično, pogotovo s obzirom na godine. I tata izgleda dobro, a tako kažu i moji prijatelji kad su ovdje. Zabava s dva gola muškarca ."

Gledamo je, vidim da Oskar počinje reagirati na njezin govor, a i ja se počinjem malo trzati. Nikad prije nismo ovako razgovarali. A to što njezini prijatelji cijene ono što vide je zabavno. Nekoliko puta se dogodilo da su to pokazali ne samo riječima. Ali obično kad Mirre nije u blizini.

"Ahh, vidim da ti se sviđam. Mmm, izgleda jako lijepo. Šteta što sam upravo ručao."

"Pa, hoćeš li samo sjediti i gledati nas? Što ćemo iz zadovoljstva, mislim da je to sve jednostrano. Primijetio sam da imaš super zadnjicu. A ostalo?" Oskar nije sramežljiv. "Sada želim predstavu, Mirre."

Mirre više ne izgleda tako drsko. Uzima malo svog piva. Briše usta, ustaje. Gleda Oskara, pa mene. Malo odmahuje glavom i počinje malo smotati haljinu, a rub joj se podiže točno ispod gaćica. Ona ga ponovno iznevjeri. Hvata naramenicu, povlači je malo prema dolje preko ruke. Povlači haljinu malo prema dolje, gornji dio jedne dojke izlazi van. Izgleda tako lijepo, smeđa, sunča se bez ičega na sebi, ne želi svijetle dijelove, opet ga povuče gore, pa na drugu stranu. Ista stvar. Dio dojke izlazi van. Ohh, da. Prelijepa je, kćeri moja. Ponovno skida prvu vrpcu, a drugu ne vraća. Povlači haljinu malo prema dolje. Zakači joj se za grudi, ne spušta se preko njih.

Prilazi Oskaru, pokazuje mu šlic. On je povuče dolje i haljina joj se spusti ispod sisa. Uzima je za ruke, drži grudi. Malo ih stisne, pomazi. Izvlači jednu, pa drugu bradavicu.

Sada smo i Oskar i ja potpuno uspravni, sjedimo i pokazujemo ravno uvis, njegovih 20, a mojih 18 cm.

Mirre polako spušta haljinu, izlazi iz nje i sada stoji u paru minimalističkih, ali fantastično slatkih gaćica. Pomalo poluprozirna, vidi se njen prorez. Pojavila se mala mokra mrlja. Mirre se okreće, želeći se pokazati. Ponovno podiže ruke do sisa, povlači jednu kako bi mogla polizati bradavicu. Drži ruke ispod njih, kao da ih želi pozvati van k nama. Vidim da je Oskar skoro izašao iz stolice, ali Mirre ga ponovno gurne dolje.

Sada stavlja ruke na bokove, jedan prst unutar gaćica. Malo se zeza pusti gaćice da se spuste, milimetar po uzbudljivi milimetar.

Bože, nikada prije nisam vidio svoju kćer da ovo radi. Toliko sam napaljen da ne znam što da radim. Stavljam ruku na kurac, povlačeći polako. Oskar radi isto. Ona, Mirre, nas je oboje toliko napalila da se moramo drkati kad je gledamo.

Gaćice se spuštaju sve dalje. Sada otkriva cijelu svoju pičku bez dlaka. Prorez je malo otvoren, vidim koliko je vlažna. Ona potpuno skide gaćice. Stane ispred nas, malo raširenih nogu i počne je milovati po guzi, zatim naprijed i miluje je po preponama. Liže jedan prst i zatim ga polako, vrlo polako uvlači u svoj prorez. Stidne usne su joj blago smeđe i izgledaju kao da su gotovo strše u njima pulsirajuća krv. Širi svoje stidne usne, a možemo vidjeti njezine razdvojene unutarnje usne, nabore kože. Izgleda tako zavodljivo dobro. Ona pomiče prst naprijed-natrag. Držeći ga gore. Možemo vidjeti kako svijetli oko njih. Prilazi mi. Podiže prst na moja usta. Otvaram usta i sisam prst. Ima božanski okus, kćeri moja.

Ponavlja postupak i daje prst Oskaru. Hvata ruku, čvrsto je drži dok pažljivo liže prst. Uzima drugu ruku i stisne joj jednu sisu. Mirre mu se samo nasmiješi. Odmakne se nekoliko koraka, nastavi masturbirati ispred nas. Drkamo i gledamo.

Spušta se na koljena, između Oskarovih raširenih nogu. Hvata njegov kurac. Ljubi glavić, pušta ga da joj malo uđe u usta, liže ga. Zatim prilazi meni i liže mi glavić, kao da je najukusniji sladoled. Ona dopušta glaviću da uđe u usta. Siše i liže u isto vrijeme. Tako lijepo, tako fantastično.

Mirre ustaje. Prilazi Oskaru, povlači ga sa stolca, grli ga. Vidim njegov penis kako viri ispod njezine guze. On ga trlja naprijed-natrag između njezinih nogu. Podiže ruke, stišće joj grudi. Pipajući po njima, kao da traži žulj, ali jedino tvrdo njezine su bradavice. Mirre se odmakne, priđe mi. Zgrabi moj kurac. Pomiče ga prema njoj. Osjećam glavić na njezinu prorezu, kako počinje razdvajati njezine stidne usne, pomalo ulazi. Drži me za vrat i stavlja noge oko mog struka. Tonem sve dublje u nju. Ona je vjerojatno nešto najljepše što sam ikada doživio. Stojimo i ljuljamo se jedni protiv drugih. Još malo i špricnut ću u nju. Ponovno se spušta i ja se izvlačim iz njezine tople, mokre mace.

Oskar korakne naprijed. Vodi je do stola. Odlaže pivo i čaše na postolje i stavlja Mirre na leđa na stol. Njeno dupe točno na rubu stola. Širi joj noge i prislanja svoj kurac na njezin otvor. On je gleda. Ona kima glavom. Gura unutra. Čujem kako je zrak potpuno istisnut iz nje. Mislim da nikad nije imala takav kurac u sebi. Ali izgleda kao da se može nositi s tim. Izgleda zadovoljno samo kad je Oskar počne ševiti. Prvo polako i s užitkom, zatim sve brže i brže. Stol se trese, grudi joj poskakuju dok Oskar zabija svoj kurac u nju. Mogu čuti kako njegova jaja udaraju o njezinu stražnjicu.

"Da, da, ohhhh, da, nuuuu, nuuuu", vrišti Oskar i vidim ga kako baca jedan špric za drugim u njezinu utrobu. Nakon nekog vremena Oskar se smirio, izašao, gotovo uz prasak.

Mirre me gleda. Želim li je i ja poševiti? Da apsolutno. Možda je moja kći, ali je i savršena žena. Krenem naprijed, stavljajući svoj glavić na njezin prorez. Vidim kako iz nje istječe sjeme. Moj glavić izgleda ogromno naspram njezinog uskog malog proreza. Ali ako može podnijeti Oskara, može podnijeti i moj nešto manji kurac. Guram se do kraja. Ohh, kako je divna, moja kćer. Kakav je osjećaj kada me omotaju zidovi njezine mace, pružaju divno trenje o moj kurac, povlačeći kožu naprijed-natrag kada je grbnem. Glavic koji je jedne minute skoro vani, a sljedeće je skroz unutra i naslonjen na njezinu utrobu. Unutra i van, unutra i van, unutra i van dugim potezima. Napokon ću pojebati svoju kćer. Nije zadnji put, pobrinut ću se za to.

Sada se Mirre počinje micati. Stenjanje, stenjanje, cvilenje, malo vrištanje.

"O moj Bože, o moj Bože, ohhh, ohhh, nuuu, jaaaa iiiii, iiiiii ohhhhh.....ohhhh.....ohhhhh", čujem od nje dok dolazi i dolazi dok guram svoj kurac u nju opet i opet.

Moj veliki, ukočeni kurac u njezinoj maloj mačkici. Ona se grči oko toga. Tako dobro, tako dobro. Ne mogu se više suzdržati. Osjećam kako moje sjeme prolazi kroz prostatu, gore kroz mokraćnu cijev i konačno izlazi iz glavića ravno u njezinu plodnu maternicu. Trzam i špricam, trzam i špricam. Napunio sam je svojim kurcem, a sada i svojim sjemenom.

Stojim tamo sa svojim pomalo mlohavim kurcem još uvijek u mačkici svoje kćeri. Gledajući dolje u nju. Izgleda sretno, ali iscrpljeno. Izvlačim se i ponovno joj pomažem ustati. Ona hvata dah.

"O, Bože, što je to bilo? Osjećam se kao da me je pregazio parni valjak i pojebale dvije željezne cijevi. Ali divno je. Ostani, striče Oskar, želim vas oboje opet večeras, ali u mekom krevetu. Sada se želim okupati."

Ona se baca u vodu. Stojimo i gledamo je, zatim zaronimo i doplivamo do nje. Držimo se u vodi. Iskoristio sam priliku da joj još malo pomilujem sise. Jednostavno su fantastični. Oskar drži ruku na ili između njezine stražnjice. Starac kakav jesam, ali sve to utječe na mene, moj kurac ponovno postaje velik i snažan. Mirre to osjeća, gleda me.

"Ne, dosta je. Sačuvaj to za večeras. Onda želim moći dugo uživati u tome. I Oskar također. Iako, ako mogu tako reći, mislim da je Oskar malo prevelik za mene. Tata je potpuno točno. I imamo još nekoliko tjedana ovdje na selu prije nego što moramo ponovno otići u grad. A onda imamo jedno drugo i tamo."

Ona me ljubi, dugo i snažno. Jako se veselim ostatku života. Kakvu nevjerojatnu kćer imam.

Prevedeno sa: https://www.literotica.com/s/my-daughter-is-fucked-by-her-uncle

PRVI POLJUBAC S MAMOM

Taj sažetak nije dostupan. Kliknite ovdje da biste vidjeli post.

MAMA ŽELI DA ZATRUDNI

Taj sažetak nije dostupan. Kliknite ovdje da biste vidjeli post.

četvrtak, 15. veljače 2024.

Analni sex

 Još jedan sasvim običan dan , bezvezan . Pospan jer je oblačno , kiša će. Piše mi jedan muškarac sa kojim sam bila prije dosta dosta godina , ni sama nisam znala dali da se nađem opet sa njime ili ne. Pored svega lošega što mi je bio pisao , bilo me je strah I bila sam neodlučna. Nisam znala šta bi mu napisala , razmišljala sam dok sam slušala muziku. Nakon dugog razmišljanja I malo prepiranja sa njime ipak sam odlučila da se nađem sa njim. Samo piće I ništa više to nikoga nije ubilo danas .Malo mi je I loše bilo ali prošlo me je. To je stres ,grozno baš. Kada sam izašla na zrak bilo mi je bolje a još bolje sa njime. Nekako mi je sve prošlo sa njime , dok smo bili goli na krevetu I znoji uf… Bio je to dobar analni seks. Nisam uopče mislila da će mi biti tako dobra večer. Kako nam je bilo, šta smo sve radili I ostalo , pročitajte u nastavku priče.


Ne nije loš, prošao me je brzo strah . Bio je toliko savršen , pažljiv I nije me forsirao na ništa što nisam htjela, mogla. Bili smo u hotelu u kojem sam bila bezbroj puta sa muškarcima. Soba je tu , piće je tu.Ja I on u sobi smo , nisam bila skroz opuštena ali brzo jesam . Dugo smo pričali I sve razjasnili prije našeg seksa. Voli me gledati golu, gledati me kako se mazim, voli na meni sve … drugo što je rekao zadržat ću za sebe.


Skinula sam se dok sam ga čekala da dođe,išao je u wc-e. Ostala sam samo u grudnjaku I gaćicama (crne boje ). Pomislim nakratko ovi kreveti su poznati hehe .Evo ga dolazi, gleda me . Brzo sam se skinula gola


On je još bio u robi kada je došao,gledao je kako mazim svoju pičkicu ali brzo se I on skinuo. Napalla sam ga. To je bio dugi anal. Uživala sam u samom analu . Prije toga pušila sam mu kurac, u mojim ustima je bio dugo a on je lizao moju pičkicu. oh.. divota.Sada će uči njegov kurac u moju analnu rupicu.


Bili smo u tri poze..zguza,na boku I ja sam bila gore na njemu . Samo ne nije mi bio u pičkici nego u analnoj rupici. Toliko sam uživala I nabijala se na njegov kurac. Dok me je on gledao I uživao.Dugo sam skakala po njemu I uživala a I on me je dugo dugo bio jebao ah.. kako je dobro bilo na kraju osjetiti u šupčiću toplu spermu koja se cjedila iz šupčića.


www.seksiprice.online

Gitarista i ja

 Prije nego što počmem pisati priču mogu Vam samo reći da mi taj muškarac ne izlazi iz glave. Toliko je poseban, pokazao mi je   kako on uživa , da prije seksa se može I ona utješiti ako je tužna , da ako joj fali nježnost da joj može muškarac I to dati I da je neće forsirati na ništa . Pokazao mi je ljepšu stranu muškaraca. Dok ću pisati ovu priču pisat ču ju sa osmjehom na licu. Vjerujte mi da bi bila sretna da baš takvog nađem za cijeli život I da provedem sa takvim muškarcem cijeli svoj život do smrti ali on je dosta me stariji I oženjem je plus toga ima dijete pa mi možemo biti samo prijatelji sa povlasticama ali da nadam se da među milijun muškarac postoji netko kao on I da ću ga pronaći. Da ne duljim sada ide priča…


Sve je počelo kada je došao u salon na masažu. Otvaram vrata i ugledam ga pomislim divan je , ima nesto u njemu neznam šta nešto sam onda osjećala. Neki divan predosječaj nečega hmm… onda nisam znala šta.U sobi smo ,pričamo. Odlazim na par minuta i ulazim u sobu. Ugledam ga golog na stolu divota koji divan muškarac , sa guštom sam ga masirala I pričala sa njime. Nekako mi počelo biti loše , toplo uf…šta mi je samo da se ne srušim , izdrži kažem si u sebi. Ne da sam izdrzala nego me nekako i prošlo bilo sve nakratko da . Kada sam mu držala kurac u ruci i drkala ga uf.. poželjela sam ga staviti da , neznam ni sama u koju rupicu prvo .Tvrd kurac srednje veličine , drkam sve brže a on svršava nakon par minuta. Prije toga me pitao ako volim pjevati ? Da ja mu kažem ,ja ti sviram gitaru , biš išla kod mene .Zbunjeno kažem da moze free si !? jesam, odlicno kaže mi. Nastavak slijedi u njegovom stanu di je on svirao gitaru a mi smo pjevali… di mi je bilo loše…pao je seks i di sam provela najbolju noć u krevetu sa njime.


Putem do njega pričali smo ,rekao mi je da je oženjen ja ga gledam I mislim koja šteta što je ali nema veze meni to ne smeta ,kako je dobar a tek njegov pogled ,topim se kao šečer u njegovoj blizini.Nakon par minuta ušli smo u njegov stan. Rekao mi je da se raskomotim I sjednem a on je naručio pizzu. Ah…neču moč jest baš mi je loše nekako , kad bi me prošlo barem joj taj stres više kad će sve proči ,kada !? Hmmm…vratim se u stvarnost,sjedi svira gitaru I pjeva. Opustim se I zapjevam sa njime. Božanstveno kako svira I pjeva uf… poljubila bi ga ali suzdržim se neču prva krenuti,već će on . Nakon lijepe svirke I pjevanja došla je pizza joj… ne mogu jesti loše mi je , bio je stavio neki film . Jeo je a ja gledam film koji je tužan pomalo bio . Samo da se ne rasplačem pred njim samo to ne. Baš mi je bilo neugodno što nisam mogla jesti ali loše mi je toliko na želudac od stresa (duga priča) samo njemu sam rekla otvorila sam mu se. Rasplakala sam ga I razumio me je jer je I on prošao kroz nešto slično … gore… nije mi ništa bio zamjerio iako je mene to stalno mučilo ali nije mi zamjerio. Nisam ja kriva dođe mi loše I prođe. Grlili smo se I ljubili . Tješili smo jednog drugoga a onda je pao dobar seks ali prije dobrog seksa izmasirao me je malo sa uljem. Bože, kako on dobro masira. Film je ugasio naravno.Draža sam mu ipak ja bila .


Već smo bili goli I mazili smo se. Lizao mi je pičkicu a ja sam uživala u pušenju njegovog tvrdog kurca. Fin je mmm.Ništa bez kondoma nabrzinu se obukao I otišao kupiti kondome. Ležala sam gola na kauču I čekala ga. Brzo je došao , kupio mi je I sladoled sa lijepom ljubavnom porukom , romantičan je oh.. divno pomislim. Kondome je otvorio I stavio ga je na kurac. Tako lijepo je ušao u nju , opkoračila sam ga sa nogama I sjela na tvrdi kurac. Lako je ušao. Vodila sam lagan ritam, pasalo mu je sve. Vrtila sam po njemu sa guzom. Tako par minuta, koja uživancija a onda je mene podigao , tražio je daljenski od tva ah… što me nosi nisam na to navikla kažem mu. Rekao mi je da se naučim na to I dok mi je kurac bio u pičkici nosio me je na krevet. Lagano me je spustio na krevet a ja sam nastavila voditi ritam. Gledam ga I uživam. Imao je stalno zatvorene oči, pitala sam se zašto , objasnio mi je da je onda veči užitak . Da je tako ljepše I bome ima pravo. Probala sam , probajte I vi .Baš sam se stalno pitala zašto… užitak je veči , probajte nečete požaliti. Naučio me je sa time kako uživati više. Otkad sam zatvorila oči I jahala sa njemu od onda sam jebeno jako uživala I stenjala lagano. Kada sam imala otvorene oči nisam mogla prestati gledati u njega. Divan muškarac stvarno. Još smo neko vrijeme bili spojeni , ritam je bio brži .. pa sporiji I brži… Svršio je u kondom a I ja sam lijepo bila svršila. Oboje zadovoljeni , ležali smo jedan pored drugoga , smijali smo se, gledali I imali zatvorene oči. To mi je bila najljepša večer .


Spavati sa njime u krevetu bilo je predivno ,Lijepo sam spavala koliko sam mogla od vručine.Nismo se baš naspavali. Njegovi pogledi,dodiri,poljupci,zagrljali,njegov kurac u mojoj pičkici,ustima ma sve to ču pamtiti pa makar mi se više on nikada ne javio ja njega neču nikada zaboraviti. Nadam se da ćemo ovo sve ponoviti . U sječanju mom, ostaje taj gitarista.


www.seksiprice.online