utorak, 6. veljače 2024.

Jak sex sa tetom karanje moje tetke

 Tada sam imao 19 godina i sve se ovo desilo pukom slucajnoscu, moja tetka je imala 24 god. Zbog ovako male razlike u godinama nije voljela kad je zovem tetka vec po imenu, Marija.

Sve je pocelo jednog ljetnog dana kada sam planirao ići kod babe, dede i tetke (s očeve strane) biciklom. Nazvao sam tetku i pitao je da li svi kuci i da ne kaze babi i djedu da dolazim da bi ih iznenadio, rekla je da su svi tu i ce se oni mnogo obradovati jer me nisu vidjeli dosta vremena. Kad sam stigao docekala me je samo tetka u veoma kratkom sorcu iu topicu koji joj je isticao predivne grudi. Bila je zadihana i znojna, bila je na trčanju. Inace ona je isla u teretanu i voljela je da vježba i da ima zdrav zivot i zbog toga je imala bozanstveno tijelo. Cvrste noge i lijepu oblu čvrstu guzu koju je voljela da istice, na trbuhu su se malo ocrtavali trbušnjaci, a grudi joj nisu bile mnogo velike ali sam se lozio na njih. Medjutim tu nisu bili baba i djed, rekla je da su otisli zajedno u neku banju jos prije 2 dana i objasnila mi je da me je zezala da su tu da bih dosao da njoj ne bi bilo dosadno. Nasmijao sam se i odlučio sam da nosim kod nje na njen nagovor.

Noc u tetkinom krevetu

Kad je pala noć gledali smo neku seriju i pricali, kad mi se prispavalo otisao sam u njenu sobu, iz navike iako baba i djed nisu tu, spavati. Veoma sam bio blizak tako da smo zajedno spavali u njenom krevetu, dosta puta se cak i presvlacila ispred mene kad sam imao nekih 9-10 godina, tad nisam bio u pubertetu tako da me to i nije bas doticalo. Zato sam sa 16 godina zalio za tim danima. Ona je ostala da gleda seriju i dosla je kasnije da legne.

Sutradan me je sa smješkom na licu pitala sta je bilo ono sinoc, ja sam se nasao u cudu. Ispricala mi je da se probudila usred noci a da je moja ruka bila ispod cebeta na njenoj guzi i da sam je cvrsto drzao. Ja sam je cijeli dan ubedjivao da je to bilo slucajno u snu ali nije vjerovala ali se nije ljutila, sta vise bila je mnogo sretna i nasmijana cijeli dan.

Doslo je drugo vece, zaspao sam mnogo rano, ali u jedno doba noći sam se probudio i osjetio sam kako je tetka pribijena uz mene, bio sam joj okrenut leđima da se ne bi ponovilo ono od prosle noci. Osjetio sam kako nije bila u spavacici vec u brusu i gaćicama jer me je njena vrela koza dodirivala. Odjednom je poceo da mi se dize, bio sam paraliziran. U sljedećem trenutku prebacila je ruku preko mog trbuha ali ruka nije bila opuštena, vec me je mazila po trbuhu i odjednom je zavukla ruku u moje bokserice i pocela je da mi mazi kurac. Malo sam se mrdnuo, jer sam shvatio da ona ne spava, rekla je “oooo pa ti krijući uzivas, ajde okreni se sad”. Htio sam da je pitam sta to radi ali cim sam se okrenuo ona me je poljubila tako strasno da ni jedna porno glumica ne bi mogla to. Bio sam u soku, pocela je da mi ga malo drka i pitala me je da li zelim da vidim kako izgleda, na sta sam pristao. Ustala je iz kreveta i uključila svjetlo. Svjetlo me je zaslijepio ali kad sam mogao opet ga gledam, vidio sam moju tetku kako joj se koza prisijava na svjetlu u crnim plitkim cipkastim gaćicama i sa crnim cipkastim brusom. Kao da je znala sve moje fantazije. Rekla je “aaa sta mislis”, zanijemio sam “Ajde sta cekas, ovako sam se sredila samo za tebe”. Skočio sam s kreveta i poceli smo opet da se ljubimo. Krenuo sam da joj skinem gacice, ali me je zaustavila sa recenicom “Ti kao da nisi gledao pornice ipak tetka mora te nauci”. Odgurnula me je na krevet i skinula mi je bokserice i pocela je da mi slasno pusi kurac, gutala ga je kao da ga nikad nije vidjela u zivotu. Svrsio sam joj u usta i onda sam odlucio da joj pokazem da i ja znam nesto.

Moja napaljena tetka oce kurca

Rekao sam joj da legne i poceo sam da je ljubim i polako da je lizem sve nize preko brusa pa trbuha i onda sam joj skinuo gacice i poceo da joj ljubim ovlazenu macu. Ona se uvijala i stenjala “Tako je aahhhh, lizi tetkinu macu uuu aaaaaaa”. Kad sam mislio da je dovoljno stao sam ali ona me je uhvatila za glavu i gurnula me je ka njenoj vlaznoj maci “Ne ne, jos jos aaaaaaa”. Kada je svršila rekla je “ajde da te tetka malo jebe” rekla mi je da legnem na leđa i ona je skinula brus i onda me je lagano opkoracila i prislonila njenu picu na moj kurac i pocela je da me ljubi ponovo. Na mestio ga je i polako se spuštala niz moj tvrdi kurac, polako je stenjala i uzdahivala “uuuuhhhhhhh aahhhhhhhh jebi tetku svoju”. Ubrzala je ritam a ja sam u tom ritmu nastavio da joj mesim sise, rekao sam joj da cu svrsiti, rekla je “Svrsi u tetku slobodnoooo, zelim to, tvoju spermu u meni”. Svrsili smo oboje onda sam je okrenuo i polozio na ledja i nastavio sam da je jebem i mesim sise sve dok nije ponovo svrsila i rekla da joj je ovo najbolji seks i da moramo jos neki puta ponoviti.

Od tada smo nastavili to bez obzira da li sam imao djevojku ili ona decka.

Nema komentara:

Objavi komentar