utorak, 13. veljače 2024.

Sex sa kumicom

 Pre 2 god moj kum je bio sa jednom devojkom u vezi koja nije trajala dugo a ni nista sem ljubljenja se nije desavalo u njoj. Kako je on bio ne iskusan tu je bilo romantike i svega toga sa njegove strane. Ali nije bilo dobrog sexa i jebanja koje svakoj zeni lagali se ili ne itekako treba.


Naravno sve to je  puklo. Tako da moze da pocne moja iskrena ispovest.


I jedan dan nas dvojica sedimo i on mi to prica,a ja mu kazem hoces kum da te osveti a on kao ajde. I ja pocnem dopisivanje sa njom o sexy i o svemu tome otvoreno i zovem je da dodje kod mene, na sta je ona odreagovala sa odusevljenjem. Kako smo se dogovorili ja sam sve kumu ispricao a on je svo vreme mislio da ce ona ispaliti. Doslo je vreme da krenem po nju na obliznje stajaliste. Posto sam studirao u kumovom gradu i ziveo blizu njega bio sam i tanak sa novcem i usput svratio do njega da uzmem novac za kondome posto nisam imao. On mi daje i kaze ”brate kako cu da ti se smejem kad te ispali” a ja na sve to mu kazem dodji za pola h vidis kroz prozor. Stigao sam na stajaliste i tu me je ona cekala, vrhunska picka koja je uvek spremna za jebanje, to sam ja odmah primetio ali on na zalost nije. Otisli smo kod mene i ubrzo je pocela akcija.


Ubrzo nakon toga cujem korake i pogledam na prozor a kum viri i krsti se. Kada smo zavrsili ja sam je ispratio i otisao kod kuma na kafu da mu sve prepricam,a on nije mogao da veruje sta je video i kakvoj devojci je kupovao cvece. U jednu ruku mi je drago zbog toga jer sam mu tim otvorio oci i od tad je mnogo oprezniji sa devojkama. A ja i “kuma” se i dalje povremeno vidjamo i žestoko jebemo i svršavamo ko ludi!!!


Posto je kum znao vidjanje njegove bivse i mene nas dvojica smo se dogovorili da dodje on kod mene pre nego sto ona stigne da popijemo malo i da otpocnemo sex trojku. Sve je islo po planu, nas dvojica smo sedeli ona je dosla i tu je krenula 1,2,3 rakija i redom ona je vec bila pripita. Oduvek nas je lozila jebacina u paru. Seks trojka je nesto sto svako mora da proba!



Ja sam joj rekao e aj do kompa samnom da ti pokazem nesto na fb i ona.je krenula,a ja kumu pokazao rukom da dodje za 5 min. Kako smo usli stavila je ruku na moju trenerku i pocela da me ljubi polako mi se dizao kurac,a ona se samo smeskala. Kad se skroz ukrutio rekao sam joj da klekne sto.je ona i ucinila izvadio sam ga iz gaca i krenuo da je lupam po faci,a ona me je bojazljivo gledala i samo rekla pa moze da udje. Rekao sam joj pa nek udje i zabio joj ceo kurac usta. Odmah je jako pocela da ga sisa u nadi da cu brzo svrsiti.


U tome video sam vrata kako se otvaraju i uhvatio sam je za kosu i nabio kurac do jaja. Kum joj je prisao i udario je po dupetu. Ona se samo trznula izvadila ga iz usta i pocela da se brani kako to nije kao sto izgleda itd. Samo sam joj rekao opusti se i nastavi a ona nije htela. Kako je kum spustio gace odmah se uhvatila i za njegov i za moj kurac i rekla da nas zeli obadvojicu.


Odjednom je promenila misljenje bilo mi je cudno. Pocela je da mu pusi a ja joj prisao od pozadi i poceo zivotinjski da jebem. Kako je stenjala sve glasnije on joj je zatvarao usta kurcem. Promenili smo pozu. Legao sam na krevet a ona na mene i odmah joj ga zabio u picu a kum joj je prisao od pozadi i krvnicki zakucao u dupe. Jebali smo je vrlo jako do te mere da je pocela da se trese a u isto vreme je uzvikivala jace. U trenutku tog njenog uzivanja ili agonije pocela je da place i kroz plac uzvikivala jebite droljicu sto me je jako palilo.


Nastavili smo najace do sad osetio sam da cu da svrsim brzo je gurnup sa sebe izvukao se ispod nje i nabio joj ga usta. Progutala je sve do poslednje kapi. Potom je i kum isto ucinio. Sela je zapalila cigaru, i rekla da nikad ovako dobro nesto nije probala. Ipak video joj se sram na licu od mog kuma. Posle toga nije vise zelela da bude sa obadvojicom ves samo solo 1 na 1.


erotskepornoprice.com

Nema komentara:

Objavi komentar